Det kalla stålet kryper allt närmare, och penetrerar den blottade huden. 2018 har inletts och vi signerar det nya året, inte i blod men i bläck! Ty vi är stolta tatuerare och piercare och årets första arbetsdag har nu lidit mot sitt slut på Three Monkey Tattoo.

Det gånga året har för visso kantrats av en hel del blod,svett och tårar, men det har varit helt magiskt och detta glöms bort när det också har toppats med så många höjdpunkter, glädje, skratt och lyckliga minnen, tillsammans med och tack vare er våra älskade kunder!

Livet för en simpel tatuerare/piercare hade inte varit det samma utan er och det är ni kunder som förgyller våran dag.

Man skulle kunna säga att livet är lite som en målarduk och minnena är det som vi fyller den med.

För oss är det ni som är duken och era liv förkroppsligade med eran hud är vårat arv. Minnena som ni bär med er på era kroppar som konst i form utav tatueringar är vårat arv till världen.

Ni bär alltid med er våran konst, och tillsammans med dem inte bara våran reklam till omvärlden, utan även en del utav den stolthet som vi själva bär med oss och som bor inom varje sann yrkesman och kvinna. När vi får göra det vi älskar mest. Att skapa fritt och få låta fantasin flöda, ut i en melodi av färger, former och figurer av alla de nyfunna slag.

Just detta år har, som många av er redan vet, varit en VÄLDIGT SPECIELL RESA för oss på Three Monkey Tattoo.

I och med nyöppnadendet utav den nya Studion i Finspång så har året varit som ett fyrverkeri utav spännande och välkomnande händelser.

Vi har fått uppleva så mycket under det gångna året att vi inte vet vart vi ska börja, eller i vilken ände vi ska starta vårat tacktal ifrån. Men vi vet att vi vill göra det med bugade och bockande till alla er som gått i bräsen för att göra just Three Monkey Tattoo så speciellt i människors hjärtan.

Vi har varit till sjöss och tatuerat och piercat på den stora artist och partykryssningen X-cruise vid hela två tillfällen.

Vi har haft storheter hos oss som självaste Jerry solfeldt-”Maskinisten”, Jocke och Jonna Lundell,

en massa härliga Youtubers och Bloggare. Vi har tatuerat artister och band som ”Intim”, listan kan göras lång.

Vi har haft vår fösta Gästtatuerare influgen från Tyskland. Och vi tackar Horvath Tone Zloth för alla fantastiska verk du gjort hos oss på threemonkeytattoo. Vi har också varit på motorcykel och bilträffar så som M1800:s stora sommarträff,i samband med skogsröjet, sportbilensdag och sommarrocken i Finspång.

Vi har varit med och fått visa oss på marknadsdagar och på bilevent. Vi har till och med fått vara delaktiga i att förgylla många utav barnens drömmar,när de har fått autografer av sina idoler och artister på studion.

Vi har även lottat ut en massa presentkort och varit med och hjälpt och samlat in pengar till välgörande ändamål.

Vi har gått med i styrelsen för sveriges registrerade tatuerare (Srt.) där en utav oss t. om. har blivit invald som styrelseledamot , tillsammans kämpar vi hela tiden för att eran säkerhet ska hamna i första rummet och att ni i framtiden förhoppningsvis ska kunna känna er trygga och att ni är i säkra händer så fort som ni sticker in huvudet på en tatuerings och piercing studio.

Privat så har vi också upplevt mycket. Vi har lyckats tagit lite semester och ledigheter under dessa månader.

En svensexa för Nicklas Högberg och en sjuhelsikes road trip nere i Europa: Copenhagen, Hamburg, Amsterdam och den stora festivalen i staden Boom i Belgien (Towmorroland), är bara ett axplock utav allt det som vi fått uppleva.

Och återigen – Allt detta under knappa 7-månader och Allt detta tack vare er våra älskade kunder!

Vi är så otroligt tacksamma för att ha er vid våran sida i denna framgångssaga.

– Alltid mot nya mål,ständigt mot nya möjligheter,blickar vi framåt och ännu en gång så lovar vi er ett år fyllt med festligheter,överraskningar och en massa nya utmaningar att dela med oss utav.

Three Monkey Tattoo lovar att leverera, prestera, och att ta hand om er!

Så länge som ni lovar att följa med oss på våran resa genom vardagen, som en ständigt växande tatuerings och piercing studio,när vi klättrar mot toppen emot vad det som vi tror är lycka och välgång.

-Vi är beredda att både ge och ta.

Att ge till er och dela med oss utav allt som vi kan erbjuda!

Men vi är även beredda att

Att ta tillvara på allt som ni har att erbjuda oss och på ”vad allt som livet ger”

Så glöm bort bekymmer, sorger, och besvär, Och kom in till ditt nya vardagsrum, kom in till oss på Three Monkey Tattoo för en oförglömlig stund.

Sola dig i vår kristallkronas gläns och unna dig att bara få ro om dig själv i några timmar för ni är våra kunder och ni är värda det bästa!

Three Monkey Tattoo –